Keresőoptimalizálás

SEO

A keresőoptimalizálás, avagy SEO (Search Engine Optimization), ahogy a szakma hívja, egy olyan tevékenység, amely a weboldalt elemző keresőrobotok igényeinek történő megfelelést emeli a csúcsra. Ez azért szükséges, mert az emberek egy keresés során jellemzően csak a találati lista első oldalát nézik meg, ami a Google esetében 8 találatot jelent. Ezen keresők közel fele az első találatra fog kattintani, de az első három találat elviszi a kattintások több mint kétharmadát. Viszont egy adott témára rengeteg találat lehet.

Jelenleg a SEO Magyarországon szinte teljes mértékben a Google keresőjére történik, mivel ezt használják a legtöbben. Tehát ez alapján a weboldalt a Google algoritmusaihoz kell állítani.

A keresőoptimalizálás esetében a nem fizetett megjelenésekre, eredményekre helyezzük a hangsúlyt. Azonban van egy másik terület, a fizetett hirdetés. Ezt is a Google megjelenéseire hegyezzük ki a Google PPC (Pay-Per-Click) esetében, ahol kattintás alapon történik a fizetés a Google részére. Itt azért fizetünk, hogy adott kifejezésekre a mi tartalmunk jelenjen meg jó helyen a hirdetések között. De ez is függ a weboldalunk tartalmától és SEO értékétől, hogy a Google az első oldalra rakja, vagy csak hátrébb sorolja be. Ezt gyakran szokták SEA-nak, vagyis Search Engine Advertisingnak hívni. A két kategória együtt alkotja a SEM-et (Search Engine Marketing) vagyis a Keresőmarketinget. Ezzel a témával foglalkoznak az igazi online marketingesek.

 
További szolgáltatásaink
Weboldal készítés
Egyedi tervezéssel vagy tartalomkezelő rendszer használatával (wordpress, joomla) statikus és dinamikus weboldalak készítése.
Webáruház készítés
Webshop, raktárkészlet kezelő rendszer és terméknyilvántartó rendszer készítése, felhasználói és admin felülettel.
Responsive webdesign
A weboldal megjelenésének optimalizálása mobil eszközre. Biztosítja a felhasználóbarát böngészést mobil készülékről is.
Tárhely és Domain
Webtárhely és Domain név biztosítása a weboldalhoz.
Karbantartás
A weboldal betöltési idejének növelése, lassító és hibás elemeinek javítása.
Online-marketing
Google Adwords és Facebook hirdetések létrehozása, időzítése, kezelése, hogy több embert érjen el weboldalával.
Arculattervezés
Egy profi arculat, mely tükrözi egyediségedet és értékeidet miközben modern és letisztult maradsz.
Online fizetés beállítása
Növelje a webshopja konverziós arányát az online fizetési lehetőséggel
Weboldal akadálymentesítés
Tegye weboldalát könnyen elérhetővé a WCAG 2.1 szabvány szerint .