Tárhely és Domain

Tartománynév (angolul domain) az internet egy meghatározott részét leíró megnevezés. Ez határozza meg a céget! Hiszen erre fognak keresni, ha a céget, vagy terméket / szolgáltatást keresik. Ez rögzül az emberek fejében, és ha meghallják a domain nevet – ha jól van eladva -, akkor a cég jut eszükbe róla. Gondoljunk csak bele.

Tárhely az a tároló, ami az interneten (mai szóhasználatban a felhőben) tárolja az adatainkat és amiért a jobb tárhelyszolgáltatók felelősséget vállalnak, hogy biztonságban tartják.

Cégünk el tudja intézni a megfelelő minőségű (99%-os rendelkezésre állású szolgáltató) és mennyiségű tárhelyet (0,5GB-tól egészen a korlátlan méretűig, ami a legjobban megfelel igényeinek), illetve domain név választásban is tudunk segíteni szükség esetén.

Fő profil és a cég neve alapján segítünk ötletelni, hogy mi az ami jól cseng az online világban és könnyen megjegyzik az emberek, rögtön cégükre gondolnak, ha meghallják.
Ha mégis kényelmesebb saját magának elintézni, akkor egy kis segítség az elinduláshoz: MikroVPS.net

Ha bármilyen kérdés felmerül közben hívjon minket bizalommal és segítünk! +36-30 / 215 – 8796

Amennyiben Ön is szeretne elégedett ügyfél lenni, vegye fel velünk a kapcsolatot és mindent megteszünk annak érdekében, hogy a végén büszkén meséljen üzlettársainak arról, hogy milyen lett az új weboldala.

Név

Telefon

E-mail cím

Üzenet

15 + 6 =

Az üzenet elküldése előtt írja be a fehér négyzetbe a két szám összegét:

Az üzenet elküldése előtt írja be a fehér négyzetbe a két szám összegét